Off topic: Gëzuar festën e nënave! Автор на темата: Vjollca Martinson
|
The mother's image is the first that stamps itself on the unwritten page of the young child's mind. It is her caress that first awakens a sense of security, her kiss, the first realization of affection, her sympathy and tenderness, the first assurance that there is love in the world.
David O. McKay
Pë... See more
The mother's image is the first that stamps itself on the unwritten page of the young child's mind. It is her caress that first awakens a sense of security, her kiss, the first realization of affection, her sympathy and tenderness, the first assurance that there is love in the world.
David O. McKay
Për të gjitha ju nëna që jetoni në Shtetet e Bashkuara, Gëzuar! Urimet më të mira për të gjitha ju, kudo që jeni.
- Vjollca
[Edited at 2004-05-07 20:25] ▲ Collapse | | | Gëzuar gjithë nënave | May 8, 2004 |
Mua ka qejfi të besoj që pas Krishtlindjes, kjo është festa më e ëmbël. Kush mund të krahasohet me të qënit nënë. Është ëmbësli, emocion, dashuri pa pashim e pafund, krenari, angazhim, shqetësim dhe mbi të gjitha mësim i gjallë çdo moment.
Kur dy sy si ato të birit tënd ngelen mbi të tuat, plotë besim, kërkesë për mbështetje, ndihmë, dashuri, unë them se më shumë e më plotë nuk mund të jetë shpirti im.
Urime të gjithave dhe nënave tuaja. | | | Gëzuar të gjitha nënave | May 8, 2004 |
Gëzuar festën.
Faleminderit shumë Vjollca që e hape këtë rubrikë me atë thënie të goditur dhe gjithashtu dua të falenderoj Fabianën për fjalët e ngrohta dhe të sinqerta që shkroi në komentin e saj.
Gëzuar të gjitha o nëna kudo që jeni.
Ani | | | Monika Coulson Local time: 10:52 Член (2001) Английски на Албански + ... SITE LOCALIZER Gëzuar festën e nënës | May 8, 2004 |
Kënga e Nënës
E lehtë është jeta kur di që kam nënë
N'çdo çast t'vështirë e ndjej pranë
Në breng e halle ajo më ka qënë
Rreze që dritë shpërndan
Nënë, emër i dashur për mua
Më je e shtrenjtë, të dua
Sa jetë e terë për ty unë thur melodi
Një nënë, vetëm një nënë ka në botë
Ëmbël ting'llon zëri i saj
O bir fëmijës ajo do ti thot
Qesh e ndriço... See more Kënga e Nënës
E lehtë është jeta kur di që kam nënë
N'çdo çast t'vështirë e ndjej pranë
Në breng e halle ajo më ka qënë
Rreze që dritë shpërndan
Nënë, emër i dashur për mua
Më je e shtrenjtë, të dua
Sa jetë e terë për ty unë thur melodi
Një nënë, vetëm një nënë ka në botë
Ëmbël ting'llon zëri i saj
O bir fëmijës ajo do ti thot
Qesh e ndriçon zemër e saj
Kur zemra rreh në gëzime e dëshp'rime
Tek ti mendimi më shkon
Pran teje ndjehem më e dashur, më trime
Më e lumtur se bot' e tërë.
(Kënga e nënës e kënduar nga Anita Take)
Gëzuar festën e nënës, Gëzuar, kudo që jeni.
Monika ▲ Collapse | | | Няма конкретен модератор, определен за този форум. За да докладвате за нарушение на правилата или за да получите помощ, се свържете с персонала на сайта » Gëzuar festën e nënave! Anycount & Translation Office 3000 | Translation Office 3000
Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.
More info » |
| Wordfast Pro | Translation Memory Software for Any Platform
Exclusive discount for ProZ.com users!
Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value
Buy now! » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |